@sho2 mi tego nie musisz tłumaczyć, nie jest to jedyne forum gdzie się udzielam/śledzę co się na nim dzieje.

Niektóre fora stosują metodę że nowy nie założy tematu bez stażu na forum, a jak już ktoś na dzień dobry wali temat wałkowany w koło to jest usuwany (temat) plus info że już taki temat jest i dzięki temu nie ma lania wody tak jak tu.

Sam będąc tu na początku się dziwiłem WTF! jak to działa i nie mogłem tego pojąć, zresztą do tej pory nie bardzo pojmuję. Po prostu przywykłem i dałem sobie spokój.
moderator jest tu jeden ulv72 na całe forum, więc nie bardzo jest możliwość żeby to był wstanie ogarnąć tak jak to wygląda na innych forach.Widać taki chaos komuś odpowiada (właściciele MN) i tak zostanie pewnie, nie mam zamiaru się rozwodzić nad tym i tyle. pobędziesz tu trochę, przyzwyczaisz się i zobaczysz jak to funkcjonuje.

Co do nowych użytkowników to uważam że każdy który się kręci i wprowadza chaos powinien być przywoływany do porządku, dzięki temu w przyszłości zastanowi się i sprawdzi czy dodać jakiś nowy temat lub będzie pisał bzdury nie na temat. tu to nie działa niestety.

dobranoc.